Woongroep Het Dorpserf Houten

Over ons

Appartementencomplex

Het appartementencomplex is eigendom van woningcorporatie Woonin. Het appartementencomplex is gelegen aan de Dorpsstraat in Houten, direct naast de Rondweg. Voorzieningen bevinden zich op korte afstand. De winkels van Het Oude Dorp zijn op loopafstand. 

Het complex heeft twee woonlagen en telt 32 appartementen. De woningen op de begane grond hebben een kleine tuin. De bovenwoningen zijn bereikbaar via het trappenhuis en met de lift en hebben een ruim balkon. 4 appartementen hebben drie kamers, met een totale oppervlakte van 70 m2. 28 appartementen hebben twee kamers, met een totale oppervlakte van 65m2. Alle appartementen beschikken over een eigen, ruime inpandige berging op de begane grond. Achter het complex bevindt zich een mooie grote gemeenschappelijke tuin op het zuiden.

Voorzieningen

Het appartementencomplex heeft verschillende gemeenschappelijke voorzieningen op de begane grond. Er is een ingerichte ontmoetingsruimte; deze ruimte wordt ’t Trefpunt genoemd; deze naam zegt precies wat er bedoeld wordt. We willen elkaar treffen, ontmoeten. Deze ontmoetingsruimte is voorzien van een bar en wordt gebruikt voor gemeenschappelijke activiteiten, maar kan tegen een kleine vergoeding ook gehuurd worden voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag. Naast deze ontmoetingsruimte is er een hobbyruimte waar ook scoot mobielen kunnen worden gestald en opgeladen. Op de begane grond bevindt zich een invalidentoilet.

Contact

Heeft u vragen over wonen in de woongroep of bepaalde activiteiten of berichten, of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op en dan helpen we u graag verder.