Woongroep Het Dorpserf Houten

Actueel

Wonen in een woongroep

Vanuit de woongroepen houden we iedereen goed op de hoogte door men te attenderen op het laatste nieuws maar ook de activiteiten die worden georganiseerd. Hieronder hebben we de nieuwsberichten geplaatst, gevolgd door de berichten die gaan over de activiteiten die worden georganiseerd bij Woongroep Het Dorpserf. 

Nieuws

Bekijk hieronder onze nieuwsberichten. Heeft u vragen over onze nieuwsberichten dan u via ons contactformulier contact met ons opnemen. 

Nieuwsbericht: 24-10-2021

Vacature

Wij zijn op zoek naar een 5e bestuurslid die het bestuur kan komen versterken en de activiteiten kan gaan coördineren.

Activiteiten

Bekijk hieronder onze nieuwsberichten. Heeft u vragen over onze nieuwsberichten dan u via ons contactformulier contact met ons opnemen. 

activiteitenbericht: 24-10-2021

Actieve vereniging

Woongroep Het Dorpserf is een actieve vereniging en heeft tal van activiteiten waaraan op basis van vrijwilligheid kan worden deelgenomen. Een greep uit de vaste activiteiten:

  • Iedere maandag en vrijdagochtend koffie drinken.
  • De laatste vrijdag van de Maand is het Happy Hour (van 16.00 – 18.00 uur)
  • Elke tweede zondag van de maand ‘soos’ (van 14.00 -16.00 uur)
  • Iedere maandagavond: sjoelen
  • Iedere dinsdagavond: biljart

Daarnaast worden er met een bepaalde regelmaat diverse activiteiten georganiseerd, te denken valt dan aan: bingo avond,  barbecue, nieuwjaarsborrel, gezamenlijk voetbal kijken, enzovoort. 

Contact

Heeft u vragen over wonen in de woongroep of bepaalde activiteiten of berichten, of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op en dan helpen we u graag verder. Als wij uw vragen niet kunnen beantwoorden hebben we ook binnen de gemeente onze contactpersonen die graag met u meedenken.