Woongroep Het Dorpserf Houten

Actueel

Wonen in een woongroep

Vanuit de woongroepen houden we iedereen goed op de hoogte door men te attenderen op het laatste nieuws maar ook de activiteiten die worden georganiseerd. Hieronder hebben we de nieuwsberichten geplaatst, gevolgd door de berichten die gaan over de activiteiten die worden georganiseerd bij Woongroep Het Dorpserf. 

Nieuws

Bekijk hieronder onze nieuwsberichten. Heeft u vragen over onze nieuwsberichten dan kunt u via ons e-mailadres:dorpserfhouten@gmail.com contact met ons opnemen. 

Feestelijke opening vernieuwde ontmoetingsruimte ’t Trefpunt in Wooncomplex Dorpserf

Na een uitgebreide renovatie is ’t Trefpunt, de ontmoetingsruimte van wooncomplex Dorpserf, weer helemaal klaar om de 55-plus bewoners te verwelkomen voor activiteiten en ontmoetingen.
Om dit heugelijke feit te vieren zal wethouder Rosa Molenaar, in aanwezigheid van de bewoners en het bestuur en vertegenwoordigers van Woonin, het vernieuwde Trefpunt feestelijk openen op
1 december 2023 van 15.00 – 16.00uur aan de Dorpsstraat 68 t/m 130 in Houten.
Wooncomplex Dorpserf is een woongemeenschap voor 55-plussers die graag gelijkgestemden om zich heen hebben en op zoek zijn naar een sociale omgeving waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
Bewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom om de vernieuwde ruimte te komen bekijken en de mogelijkheden van gemeenschappelijk wonen te ontdekken. De opening is een uitgelezen kans voor geïnteresseerden om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de huidige bewoners over hun ervaringen met het leven in Dorpserf.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te komen wonen, of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via ons emailadres dorpserfhouten@gmail.com
Het Bestuur

Activiteiten

Bekijk hieronder onze activiteitenberichten. Heeft u vragen over onze activiteitenberichten dan kunt u via ons e-mailadres:dorpserfhouten@gmail.com contact met ons opnemen. 

activiteitenbericht: 24-10-2021

Actieve vereniging

Woongroep Het Dorpserf is een actieve vereniging en heeft tal van activiteiten waaraan op basis van vrijwilligheid kan worden deelgenomen. Een greep uit de vaste activiteiten:

  • Iedere maandag en vrijdagochtend koffie drinken.
  • De laatste vrijdag van de Maand is het Happy Hour (van 16.00 – 18.00 uur)
  • Elke tweede zondag van de maand ‘soos’ (van 14.00 -16.00 uur)
  • Iedere maandagavond: sjoelen
  • Iedere dinsdagavond: biljart

Daarnaast worden er met een bepaalde regelmaat diverse activiteiten georganiseerd, te denken valt dan aan: bingo avond,  barbecue, nieuwjaarsborrel, gezamenlijk voetbal kijken, enzovoort. 

Contact

Heeft u vragen over wonen in de woongroep of bepaalde activiteiten of berichten, of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres:dorpserfhouten@gmail.com dan helpen we u graag verder.