Activiteiten

Woongroep Het Dorpserf is een zeer aktieve vereniging en heeft tal van aktiviteiten waaraan op basis van vrijwilligheid kan worden deelgenomen.

Een greep uit de aktiviteiten. Drie ochtenden per week wordt in ontmoetingsruimte ’t Trefpunt koffie gedronken. Er is een aktiviteitencommissie die diverse aktiviteiten organiseert. Onder andere twee keer per jaar een bingo avond en aan het einde van de zomer een barbecue. Een avond per week kan worden deelgenomen aan een kaart- of spelletjesavond en/of een sjoelcompetitie.

De ontmoetingsruimte beschikt over een biljarttafel waarop enthousiast gespeeld wordt. Op 2e Kerstdag en 2e Paasdag wordt er gezamenlijk koffie gedronken. Op Oudejaarsnacht wordt het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwjaarsborrel. Elke laatste vrijdag van de maand is er happy hour. Voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal worden steevast door een groep trouwe fans bekeken in de ontmoetingsruimte. Elke 2e zondag van de maand is er in ontmoetingsruimte ’t Trefpunt een Soos-middag